Käyttöehdot

 

Yleistä
Palvelun Tavoittaja.fi (jäljempänä Tavoittaja) omistaa ja hallinnoi Prospectum Oy, Y-tunnus 2353129-3.

 1. Hyväksymällä käyttöehdot hyväksytte ja vakuutatte, että ymmärrätte täysin kaikki seuraavat ehdot ja suostutte noudattamaan niitä (mukaan luettuna kaikki suositukset ja säännöt, jotka ovat sovellettavissa meidän palveluun ja päivitettynä meidän kotisivuillamme, ja joiden ohjesäännöt on sisällytetty tähän sopimukseen) ja että ehtojen ja sääntöjen noudattamatta jättäminen saattaa johtaa sopimuksen irtisanomiseen, asiakastilin sulkemiseen, varojen takavarikointiin ja/tai teihin kohdistuviin oikeustoimiin.
 2. Hyväksymällä nämä käyttöehdot rekisteröityessäsi Tavoittajan asiakkaaksi hyväksyt tässä ilmoitetut ehdot ja solmit siten sopimuksen Tavoittajan kanssa alla olevin ehdoin.
 3. Tavoittajaan rekisteröityneen tulee olla rekisteröity yritys tai yhteisö ja tilin tekijällä tulee olla oikeus toimia kyseisen yrityksen nimissä oikeudellisena vastuuhenkilönä Tavoittaja -palvelussa.
 4. Yhdellä asiakkaalla saa olla vain yksi asiakastili Tavoittajassa, ellei tästä ole erikseen Tavoittajan kanssa sovittu. Mikäli henkilöllä / yrityksellä / yhdistyksellä on tarve hankkia useampi asiakastili, tulee tästä olla etukäteen yhteydessä Tavoittajaan.
 5. Rekisteröityessään asiakkaan tulee ilmoittaa kaikki tietonsa oikein sekä huolehtia tietojen muuttuessa omien tietojensa päivittämisestä oikeiksi. Tavoittajalla on oikeus lähettää ilmoittamaasi osoitteiseen tietoa omista palveluista/tuotteista.
 6. Tavoittajan antamia ilmaisia tekstiviestikrediittejä tai Tavoittajalta ostettuja tekstiviestikrediittejä ei voi muuttaa rahaksi.
 7. Tavoittajassa ostetut krediitit ovat voimassa 365 päivää ostohetkestä alkaen. Bonus- sekä kampanjakrediitit ovat voimassa yleensä 1-3 kuukautta, riippuen kampanjasta. Ilmaiskrediitit säilyvät yhden (1) kuukauden. 100 krediitin tutustumistarjous koskee vain uusia yritys- sekä yhdistysasiakkaita.
 8. Asiakas ymmärtää olevansa itse vastuussa, että palvelua käyttäessään hän toimii Suomen ja Euroopan alueella määrättyjen lakien ja määräysten mukaisesti.
 9. Palvelun käyttö on tarkoitettu yritysten ja yhteisöjen viestintään ja markkinointiin. Palvelua ei ole tarkoitettu yksityishenkilöiden väliseen yhteydenpitoon.
 10. Asiakkaalla on aina vastuu lähettämiensä tekstiviestien eri osista kuten viestien sisällöstä, lähettäjänimestä, kieltojen hallinnoinnista sekä numero- ja yhteystietolähteistä.
 11. Asiakkaan tulee tekstiviestejä lähettäessä ottaa huomioon, että tekstiviestin sisältö tai lähettäjänimi ei saa olla millään muotoa loukkaava, solvaava, halventava, harhaanjohtava tai hyvien tapojen vastainen.
 12. Asiakkaan käyttämästä lähettäjänimestä tai viestin sisällöstä tulee käydä ilmi kuka tai mikä taho viestin on lähettänyt.
 13. Epäiltäessä palvelun väärinkäyttöä, Tavoittaja pidättää oikeuden valvoa viestiliikennettä.
 14. Mikäli Tavoittaja havaitsee/epäilee asiakkaan toimivan käyttöehtojen vastaisesti, on Tavoittajalla oikeus välittömästi sulkea asiakkaan asiakastili ilman erillistä ilmoitusta. Suljetun tilin krediittejä ei hyvitetä.
 15. Tavoittaja säilyttää kaikkia asiakkaan Tavoittajaan lataamia / syöttämiä osoitelistoja salattuina.
 16. Asiakkaan tulee säilyttää Tavoittajalta saamaansa salasanaa niin, että se ei ole ulkopuolisten saatavissa.
 17. Mikäli asiakas huomaa, löytää tai on tietoinen Tavoittajassa olevasta tietoteknisestä ongelmasta tai vastaavasta mikä haittaa tai voi olla haitaksi Tavoittaja -palvelulle, tulee asiakkaan tästä välittömästi ilmoittaa Tavoittajan asiakaspalveluun. Mikäli asiakas tahallaan käyttää jotain teknistä tai muuta ongelmaa hyödyksi, on Tavoittajalla oikeus hakea vahingonkorvauksia täysimääräisinä.
 18. Mikäli tulee ilmi, että asiakas väärinkäyttää saamiaan ilmaisia tekstiviestikrediittejä esim. keksityillä asiakastiedoilla, on Tavoittajalla oikeus laskuttaa kaikki väärin käytetyt tekstiviestikrediitit täysimääräisenä. Lisäksi Tavoittajalla on oikeus laskuttaa kaikesta selvitystyöstä tai muusta työstä mikä liittyy kyseiseen väärinkäytökseen / väärinkäytöksiin 120 euroa + Alv 24% eli 148,80 euroa tunnilta. Minimilaskutus on 3 tuntia.
 19. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tavoittaja.fi / Prospectum Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 JYVÄSKYLÄ
  Puhelin: 020 718 1830
  www.paytrail.com
   
 20. Tavoittaja ei ole vastuussa, mikäli asiakkaan järjestelmään lisäämät tiedot (osoitelistat, yhteystiedot, pankkitiedot tai muut asiakkaan lisäämät tiedot) häviävät, vahingoittuvat järjestelmävirheen takia tai ovat kerätty lakien tai säädösten vastaisesti. Asiakas ymmärtää, että tietojen säilytys on pyritty tekemään mahdollisimman turvallisesti ja monipuolisesti mutta tietoteknisen tai muun virheen mahdollisuutta ei voi ikinä sulkea pois.
 21. Tavoittaja ei ole vastuussa, mikäli asiakas ei juuri haluamallaan hetkellä saa lähetettyä tekstiviestejä tai mikäli Tavoittaja on hetkellisesti suljettu. Palvelun ruuhkautuessa viestien lähetysajankohta voi mahdollisesti viivästyä tai lähetysnopeus olla normaalia hitaampi.
 22. Tavoittaja vapautuu kaikista vastuista Force majeure tilanteessa. Ylivoimaisia esteitä ovat esimerkiksi luonnonmullistukset, sotatila ja muu vastaava tilanne mitä ei voi ennakoida ja mikä vaikuttaa radikaalisti toimintoihin.
 23. Käyttöehtoja tulkittaessa sovelletaan aina Suomen lakia ja ongelmat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan yhteisillä neuvotteluilla. Mikäli yhteiset neuvottelut eivät tuota tuloksia, lähdetään asiaa käsittelemään tarvittaessa Jyväskylän käräjäoikeudessa.
 24. Sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Tavoittajalla on oikeus muuttaa sopimusehtoja. Kaikista muutoksista ilmoitetaan Tavoittajan kotisivuilla osoitteessa www.tavoittaja.fi.